Fall back

Nu een lange winter voor de deur staat, leek het me wel wat om een terugblikblog te maken van het najaar met een selectie van vroege en latere beelden. De herfstfoto’s zijn in een galerij geplaatst, afzonderlijk aanklikbaar en kun je ook op ware grootte bekijken.


 

Advertenties

23 thoughts on “Fall back

  1. Je hebt een prachtige serie aan deze herfst overgehouden, Dianne, maar dat kan haast ook niet anders na zo’n zonnig en warm najaar. Vooral je macrofoto’s zijn vaak weer verrassend knap!

    • Dank je wel! En… ik heb je opmerking(en) ter harte genomen. Het madeliefje tussen het beukenblad is in deze serie uit het midden gehaald :-)

  2. Hoe ik de reeks vind ? Ik heb ze twee maal bekeken. Dat staat voor ‘heel goed’. Mooi eindejaarsoverzicht. En dit brengt mij bij de essentie van vandaag : dat het je goed mag gaan in 2015 en … bedankt voor 2014. Tot ergens op de internetsnelweg en blijf ons verblijden met je lichtschilderijtjes en gebeeldhouwde woordreeksen …

  3. Ken je Blurb? Deze foto’s zijn mooi voor een boek, met Blurb kunt je je eigen boek maken. Van klein (niet duur) tot groot (duur) formaat. Ik maakte enkele boeken met Blurb.

    • Ach ja, in het klein misschien, zoveel mogelijkheden. Denk er wel eens aan, maar alleen aan zoiets als een koffietafelboek. Voor sommige familieleden en vrienden die het internet te omslachtig of te moeilijk vinden :-)
      Dank!

Reacties zijn gesloten.