Uit het zomerplaatjesarchief

Alle foto’s zijn groter aan en door te klikken in een galerij en het leukst te bekijken op F11  ➜  80 foto’s. Nu we naar het einde van de zomer gaan, vandaag is de eerste dag van de meteorologische herfst, heb ik nog een greep in de overgebleven beestjes uit mijn zomertuinarchief van 2015 gedaan. Straks weer tijd voor warme herfstbeelden  ☂ :-)  


 

8 reacties op ‘Uit het zomerplaatjesarchief

  1. Momenteel zijn er al heel wat minder beestjes … dat drukt me met de neus op de feiten dat het seizoen ten einde loopt en dat stemt me niet vrolijk. Er zitten schitterende foto’s bij deze serie, veel heel scherpe facetogen en prachtige kleuren … Ook goed voor de statistieken om op deze manier te publiceren ;-)

    • Het is een soort overschotoverzicht :-) Veel gefotografeerd, te weinig tijd en energie gehad om te bloggen. En wat de statistieken betreft: dat zou je denken hè, maar meestal is die ene foto op de volgpagina genoeg om niet door te klikken. Maar ben blij met de mensen die écht komen kijken.

  2. Niet lullig bedoelt maar eigenlijk krijg ik hier een beetje het gevoel van “de visite” die op bezoek komt om me 300 vakantiefoto’s voor te schotelen :) De serie is eigenlijk veel te groot maar ik moet toegeven dat je bij deze serie mijn aandacht behoorlijk vast hebt kunnen houden. Er zitten dan ook echte juweeltjes van macro’s bij die het eigenlijk verdienen om ze apart te publiceren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.